Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забруднення довкілля

Понеділок, 15 квітня 2019, 11:16

На Львівщині філія данської компанії забруднює довкілля

забруднення довкілля

Працівники держекоінспекції подала в суд на данську компанію "Соренсен і Хаар" за забруднення природи на Львівщині.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Працівники інспекції провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП "Соренсен і Хаар" данської компанії "Консепт Партнерс АПС", діяльність якого пов’язана із деревообробною галуззю.

За результатами перевірки державні інспектори виявили порушення ст. 17 Закону України "Про відходи", ст.ст. 10, 11, 33 Закону України "Про охорону атмосферного повітря", ч. 1 ст. 164 Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" та ст. 20-2 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища".

За виявлені порушення керівника підприємства притягнули до адміністративної відповідальності.

Крім цього, Інспекція скерувала матеріали на адресу Шевченківського районного суду м. Львова стосовно винесення постанови згідно ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За даними сайту YouControl, ДП "Соренсен і Хаар" яке займається лісопильним та стругальним виробництвомзареєструвала у Львові в 1999 році данська компаніЯ "Консепт Партнерс АПС". Розмір статутного капіталу становить 6 399 840 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.