Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр зайнятості

Понеділок, 15 квітня 2019, 11:28

У Львові стартує «Ярмарок вакансій» для безробітних

центр зайнятості

У заході братимуть участь близько 30 підприємств, які запропонують вільні вакансії для всіх охочих, які шукають роботу.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського центру зайнятості.

18 квітня об 11:00 год Львівський міський центр зайнятості відкриє на вулиці Княгині Ольги, 122 «Ярмарок вакансій». Цьогорічний захід пройде під гаслом «Працюй в Україні! Працюй легально!».

У заході братимуть участь близько 30 підприємств, які запропонують безробітним вакансії за різними професіями та рівнем заробітної плати від 8 000 грн.

Учасники ярмарку зможуть пройти співбесіду з працедавцями,  ознайомитися з наявними вакансіями та з переліком вільних робочих місць, які є на ринку праці міста Львова. Також ті, хто шукає роботу на ярмарку, матимуть можливість дізнатися про послуги державної служби зайнятості та отримати консультації фахівців центру зайнятості.

До того ж, у рамках заходу о 12.00 год для безробітних громадян фахівці Львівського МЦЗ спільно з представником Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області проведуть семінар за актуальною тематикою: «Легальна зайнятість».

До участі у «Ярмарку вакансій» запрошують усіх охочих.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.