Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Надія Савченко

Вівторок, 16 квітня 2019, 11:44

Савченко звільнили з-під варти

Надія Савченко

Народного депутата Надію Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів, звільнили під варти.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Броварський міськрайонний суд Київської області звільнив  з-під варти народного депутата України Надію Савченко, оскільки з 15 на 16 квітня збіг термін її тримання під вартою, який не було продовжено.

Зазначимо, у березні 2018 року Верховна Рада дозволила притягнути Надію Савченко до кримінальної відповідальності.

Її підозрюють в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну або скидання конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч.1 ст.14, ч. 2 ст. 28, ст. 112 (посягання на життя державного чи громадського діяча), ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 258 (терористичний акт), ч. 1 ст. 258-3 (створення терористської групи чи терористичної організації) і ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.