Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Дідух

from-ua.com

Вівторок, 16 квітня 2019, 15:56

Трійця правдивих галичан зазіхала на життя Дідуха

Володимир Дідух

У Київській області затримали трьох чоловіків, які планували вбивство львівського кримінального авторитета Володимира Дідуха.

Про це повідомляє Українська правда.

Раніше повідомлялося, що Володимир Дідух (відомий за прізвиськом "Вова Морда") є колишнім спонсором "Свободи", хоча у самій партії це заперечують.

За даними Генеральної Прокуратури України, затримані готували напад майже 3 місяці. В ході ретельної підготовки до злочину вони орендували квартиру в Києві, придбали станковий кулемет "ДШК" та автомобіль "Тойота Ленд Крузер Прадо".

У Генпрокуратурі також повідомили імена упійманих злочинців. Ними виявилися 38-річний, раніше судимий, львів'янин Сергій Цвень, відомий у кримінальних колах на прізвисько "Цвик", 45-річний Володимир Білик, що офіційно проживає на Житомирщині, але є уродженцем Львівщини та 41-річний львів'янин Андрій Солтис.

Під час обшуку особистих речей у Білика і Цвеня правоохоронці виявили пістолети "Беретта" і ТТ.

За версією поліції, злочинці готували вбивство з корисливих мотивів – хотіли заволодіти грошима та матеріальними цінностями.

Нагадаємо, 24 серпня 2012 року року у Львові, на вул. Князя Романа, близько 14:00, невідомі розстріляли джип "Вольво" кримінального авторитета Вови "Морди".

Львівська міліція розглядала кілька версій замаху на Володимира Дідуха.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.