Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Міс Львів – 2019 Олена Фірут

Середа, 17 квітня 2019, 11:00

У Львові обрали найвродливішу дівчину – Міс Львів 2019

Міс Львів – 2019 Олена Фірут

Десятою красунею Львова стала 19-річна студентка з Нововяворівська Олена Фірут.  

Про це повідомив кореспондент Варіантів. 

Вчора, 16 квітня, у Львівському оперному театрі обирали найвродливішу дівчину міста. Участь у ювілейному 10-му конкурсі краси "Міс Львів – 2019" взяли 14 дівчат.

"Ми завжди шукаємо симбіоз між внутрішньою і зовнішньою красою, тому що дуже важко оцінювати лише візуально, оскільки кожна дівчина красива по-своєму. Тому ми намагаємося вибрати дівчину, яка має свою чітку життєву позицію і розуміє для чого їй корона, адже Міс Львів повинна знати і розуміти як гідно використовувати цей титул надалі" – розповіла директорка конкурсу Валерія Никифорець.

Титул Міс Львів 2019 виборола 19-річна Олена Фірут – студентка юридичного факультету з Новояворівська. Згідно з правилами вона представлятиме Львів на конкурсі Міс Україна.

Переможниця конкурсу отримала короку з білого золота та платини оздоблену дорогіцінним камінням. 

Для дівчини це не перша перемога – минулого року Олена Фірут стала переможницею Міжнародного конкурсу краси "Miss & Mister Planet-2018", який проходив у Тбілісі (Грузія).

Другою віце міс Львів 2019 стала 22-річна Антоніна Ступар, студентка медуніверситету, а титут першої віце міс отримала Марта Марциняк – студентка факультету міжнародних відносин.

Титул Міс бікіні отримала Вікторія Стрілко, Міс глядацьких симпатій обрали наймолодшу учасницю конкурсу 16-річну школярку Віталію Онисик, Міс конгеніальність – Олена Городиловська, Міс дружба – Юліана Брожко, а Міс добре серце стала Лілія Гулька.

Цього року на ювілейному конкурсі краси на сцені Львівської опери з'явилися усі 10 переможниць попередніх років, які завоювали титул Міс Львів. Саме вони були співведучими заходу разом з Тимуром Мірошниченко.

Нагадаємо, для конкурсу "Міс Львів 2018" виготовили нову корону, для якої черпали натхнення у силуетах корони засновника Львова Данила Галицького. Переможниця "Міс Львів 2018" Наталія Болюх стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт 2018".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.