Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

meest-express.com.ua

Meest Express

Прес-реліз,   Четвер, 18 квітня 2019, 12:07

Meest Express відкрив міні-відділення на АЗК мережі ОККО

meest-express.com.ua

Поштово-логістичний оператор Meest Express та компанія ОККО домовились про відкриття міні-відділень та встановлення поштоматів на автозаправних комплексах мережі ОККО.

Про це повідомив президент міжнародної групи компаній Meest, до якої належить найбільша мережа поштоматів в Україні, Ростислав Кісіль.

«Поява міні-відділень та поштоматів Meest Express на автозаправних комплексах компанії ОККО – важливий крок в напрямку розширення мережі зручних для клієнтів послуг з подальшим акцентом на розвиток системи самообслуговування. Міні-відділення та поштомати Meest Express працюватимуть цілодобово, що є вкрай важливо в добу високої мобільності. Meest Express розраховує на довгу та взаємовигідну співпрацю з ОККО, адже ця компанія є лідером у своїй галузі та має високу репутацію», – розповів Ростислав Кісіль.

Маркетинг-директор мережі ОККО Василь Дмитрів вважає, що міні-відділення Meest Express гармонійно вписуються в концепцію мережі ОККО, адже розширюють спектр послуг для клієнтів в одному місці.

«За темпами росту електронної комерції Україна сьогодні посідає друге місце в Європі. Українці все частіше замовляють товари онлайн, а отже й зростає попит на послуги поштової логістики та пункти, де людина може отримати своє замовлення з мінімальними витратами часу. Заправки – дуже вигідна локація для такого сервісу. Тим більше, що він гармонійно вписується у концепцію нашої мережі: надавати клієнтові максимум послуг та допомагати йому легко вирішувати більшість питань в одному місці», – заявив Василь Дмитрів.

Міні-відділення Meest Express вже запрацювали на 150 АЗК ОККО у всіх регіонах України. Перші міні-відділення запрацювали на АЗК ОККО у Києві, Львові, Дніпрі, Вінниці, Житомирі, Івано-Франківську, Чернігові та в інших містах України. Міні-відділення Meest Express обслуговують відправлення до 10 кг.

Нагадаємо, у грудні 2018 року Meest Express повідомив про придбання біля 1000 поштоматів, які планується встановити у зручних та доступних для користувачів місцях до кінця 2019 року. Тоді ж Meest Express придбав у ТОВ «Віеней-Автолізинг» 1900 поштоматів, розташованих у відділеннях Приватбанку та А-Банку в Україні. Ці кроки дозволили Meest Express стати власником найбільшої мережі поштоматів в Україні.

Зазначимо, Meest Express – єдина логістична компанія в Україні, яка надає послугу відправлення посилок через мережу поштоматів, до яких під’єднано функцію надсилання посилок. Компанія Meest Express, також, завершує ребрендинг поштоматів у фірмовий стиль та оптимізацію локацій з метою збільшення рівня доступності.

Підприємство входить до міжнародної групи компаній Meest, яка з 1989 року надає поштово-логістичні послуги у 20 країнах світу, серед яких: Україна, США, Канада, Австралія, Німеччина, Великобританія, Франція, Італія, Іспанія, Греція, Португалія, Чехія, Польща, Китай, Казахстан, Грузія, Узбекистан, Вірменія, Азербайджан, Ізраїль.

В Україні група компаній Meest представлена, також, Міжнародним поштовим оператором СП «Росан» – членом Всесвітнього поштового союзу, що працює з усіма поштами світу і є визнаним лідером за кількістю доставки міжнародних посилок в Україну, сервісом доставки покупок з іноземних інтернет-магазинів myMeest та іншими підприємствами у сфері поштової логістики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.