Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок

П'ятниця, 19 квітня 2019, 11:57

Із 26 квітня у Львові стартує Великодній ярмарок

Великодній ярмарок

ТзОВ "Львівські ярмарки", яке знову буде організатором Великодного ярмарку, змусили встановити більшу кількість смітників та забезпечити роздільний збір ТПВ.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про організацію та проведення Великоднього ярмарку на проспекті Свободи. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

З 26 квітня по 12 травня у Львові відбуватиметься Великодній ярмарок, який розташовуватиметься на проспекті Свободи. У робочі дні ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00 год., у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00 год.

Організотором Великоднього ярмарку стало ТзОВ "Львівські ярмарки". Площа торгівельних павільйонів, об'єктів соціально-культурного призначення становить 800 кв.м.

Зазначимо, минулого року організатором Великоднього ярмарку була теж компанія "Львівські ярмарки", оскільки лише вона подалась на конкурс, який вдруге організовувала міська рада. 

ТзОВ "Львівські ярмарки" змусили встановити на проспекті Свободи більшу кількість смітників, аніж минулоріч. Згідно з проектом рішення, підприємство повинне забезпечити ярмарок 60 смітниками із розрахунку не менше одного смітника на три торгові точки, 10 контейнерів для сміття, а також 8 біотуалетів та вказівників із зазначенням найближчих громадських вбиралень. 

Більше того, цього року організатор Великоднього ярмарку повинен забезпечити роздільний збір твердих побутових відходів.

Також ТзОВ "Львівські ярмарки" зобов’язане щоденно прибирати територію після закінчення роботи ярмарку, здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі.

За дотриманням громадського порядку під час проведення ярмарку слідкуватиме Муніципальна дружина Львова.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівські ярмарки" зареєстроване у Львові, власниками компанії є Віктор Олянишин, Роман Кедик, Ігор Фіняк. ТзОВ "Львівські ярмарки" з 2007 року займається функціювання атракціонів і тематичних парків.

Нагадаємо, у лютому цього року Львівська міськрада оголосила конкурс на проведення та облаштування Великоднього ярмарку у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.