Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Неділя, 21 квітня 2019, 16:20

У Львові під час виборів замінували аеропорт та торговий центр

замінування

Станом на 15:00 год поліція зафіксувала 30 порушення під час виборів на Львівщині.

Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа під час прес-конференції у Львові.

Станом на 15:00 до правоохоронців надійшло близько 30 повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства у області. З моменту відкриття виборчих дільниць було 23 повідомлення, ще 7 повідомлень отримали нещодавно.

"Останні 3 повідомлення були про так звані замінування об'єктів. Найперше повідомлення було про замінування Львівського аеропорту, наші групи перевірили об'єкт, але інформація не підтвердилася" – повідомив Валерій Середа.

Ще одне повідомлення правоохоронці отримали про замінування торгово-розважального центру "King Cross Leopolis". Зараз там працюють оперативні групи та встановлюють хто надсилав повідомлення.

Найбільше порушень пов'язані із штампами на виборчих бюлетенях, зокрема зафіксовані випадки, коли члени виборчих комісій проставили штампи у не відповідних місцях.

нагадаємо, найпоширенішим порушенням серед тих, які фіксують спостерігачі на виборчих дільницях на Львівщині, є спроба видати бюлетені виборцям без паспортів. 

Додамо, усі виборчі дільниці у Львові та області відкрились і працюватимуть до 20:00 год.

На Львівщині у день виборів працює телефонна гаряча лінія. Загалом у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.