Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Понеділок, 22 квітня 2019, 14:37

Садовий пророкує бідосю Зеленському за ігнор проукраїнського курсу

Андрій Садовий

На думку Андрія Садового, Львівщина не підтримала Зеленського через те, що не знає його ставлення до курсу ЄС – НАТО.

Про це заявив міський голова Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий в ефірі марафону на Громадському.

"Львів – найбільше україномовне місто світу, і Львів дуже переживає. Ми хочемо, щоб Україна рухалася чітко курсом Європа – ЄС – НАТО, і напевно від Зеленського люди не отримували чітких меседжів. А Порошенко це говорив твердо кожного дня, системно. Якщо Зеленський один із перших візитів зробить до Львова і він буде мати відкриту розмову з львівським істеблішментом, то, я думаю, він буде мати підтримку і розуміння" – зазначив Андрій Садовий.

За його словами, у цей тиждень потрібно придбати все політичне сміття, яке останній часом виливали на голови виборців.

"Я думаю, що Зеленський приїде до Львова і зніме усі ці страхи. Порошенко буде йому допомагати, бо, наскільки я зрозумів, він нікуди з політики не йде. Можливо, дійсно, ми дочекаємося великого круглого столу, за яким мають сидіти ті політики, які мають довіру і планувати завтрашній день" – наголосив Садовий.

Садовий додав, що ще не привітав Зеленського із перемогою на виборах, але обов'язково це зробить.

"Я зателефоную, привітаю, це нормальна європейська практика" – розповів Андрій Садовий.

Садовий також наголосив, що "Самопоміч" підтримуватиме всі закони, ініційовані Зеленським, які будуть корисними для держави.

"Треба служити людям, які тебе обирають. Якщо він, боронь Боже, хоча б на міліметр зійде з проукраїнського курсу, його чекає біда", – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 12:30 год опрацювали 98,09% виборчих бюлетенів. Лідирує кандидат від партії "Слуга народу", шоумен Володимир Зеленський із 73,15% голосів – за нього проголосували 13 270 007 виборців.

У другому турі виборів на Львівщині переміг Петро Порошенко, набравши більше 62% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.