Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 22 квітня 2019, 15:07

Садовий тішиться нескурвленою Самопоміччю

Андрій Садовий

Андрій Садовий вважає, що Самопоміч має право бути у наступному парламенті завдяки своїй державницькій позиції.

Про це міський голова Львова і лідер партії Самопоміч Андрій Садовий заявив в ефірі марафону на Громадському.

Андрій Садовий не хоче наразі прогнозувати результати майбутніх парламентських виборів в Україні, але вважає, що перемагати на них мають креативні та цікаві політсили.

"Сьогоднішні результати виборів помножили на нуль весь політичний істеблішмент нашої країни. Ми сьогодні розпочинаємо з рівної площини. Спрогнозувати сьогодні результати наступних парламентських виборів неможливо. І хто сьогодні буде гідно себе поводити. Буде креативним, буде цікавим, то той матиме шанс бути в наступному парламенті. Які будуть коаліії – невідомо. Самопоміч – самодостатня, парламентська та демократична сила, яка не скурвилася, яка показала гідну свою поведінку. Ввійдемо в парламент – будемо перемагати" – наголосив він.

Також лідер Самопоміч вважає, що його фракція у Верховній Раді України була чи не єдиною силою, яка мала тверду, державницьку позицію.

"Я зробив велику справу. Самопоміч у парламенті, ми маємо прекрасних людей по Україні, в обласних, міських організаціях. Це все такі робочі конячки, люди які реально дбають за Україну і працюють. Хто ще? Назвіть мені ще одну фракцію в українському парламенті, яка би мала настільки тверду, державницьку позицію. Хто ще? Піддавалися на вплив олігархів? Голосували за закони, які шкідливі для держави? Ні. Самопоміч гідно пройшла цю дистанцію і має право бути у наступному парламенті, але це залежить від вибору людей" зазначив міський голова Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.