Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Зеленська

Понеділок, 22 квітня 2019, 16:58

Дружині Зеленського шукають ласкавого та ніжного фаріона

Олена Зеленська

Олена Зеленська заявила, що спільно з чоловіком вчитиме українську мову та шукає викладача.

Про це в інтерв'ю BBC News Україна розповіла дружина лідера партії "Слуга народу", шоу-мена Володимира Зеленського Олена Зеленська.

"Володимир намагається поглибити свої знання, він вчить. Ми шукаємо викладача, який би допоміг йому набрати швидкість. Адже подивіться, Петро Олексійович говорить завжди повільно, з чіткими паузами, розділяючи фрази. Володимир теж так може говорити, але це не його природний темп мови. Він швидко говорить. І коли починає швидко говорити, в цей час перекладає, виникають затримки і з'являється відчуття, що людина говорить не своєю мовою" – пояснила Олена Зеленська.

Зеленська розповіла, що зараз вона з чоловіком працює на цим питанням і думає що Володимир Зеленський наздожене темп.

"Важливо, щоб навколо розмовляли українською, у них в штабі вже говорять лише українською" – пояснила Олена Зеленська.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 12:30 год опрацювали 98,09% виборчих бюлетенів. Лідирує кандидат від партії "Слуга народу", шоумен Володимир Зеленський із 73,15% голосів – за нього проголосували 13 270 007 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.