Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Понеділок, 22 квітня 2019, 18:25

Васюник хоче негайно проголосувати за закон про імпічмент

Ігор Васюник

Народний депутат Ігор Васюник заявив про необхідність негайної зміни політичної системи влади в Україні.

На цьому народний депутат України Ігор Васюник наголосив під час ток-шоу Говорить великий Львів.

Васюник вважає, що ініціативи Володимира Зеленського щодо прийняття законів про імпічмент президента та недоторканість депутатів є правильними, адже необхідно негайно змінювати політичну систему влади в Україні.

"Щодо тих ініціатив, про які говорить Володимир Зеленський. Я буду тільки аплодувати, якщо він внесе якомога раніше закон про імпічмент, якщо він внесе закон про недоторканість депутатів і Виборчий Кодекс. Це треба приймати і змінювати політичну систему влади" – заявив нардеп.

За словами Ігоря Васюника, Верховна Рада станом на зараз є абсолютно дієвою.

"Конституційна більшість приймає важливі для нашої держави рішення. Найголовніше, що цій Верховній Раді треба зробити: цього тижня прийняти закон про українську мову. Я буду гордитися тим, що я є депутат цього скликання, цієї Верховної Ради, яка прийме цей закон. Закон про мову я відстоюю ще з 2012 року, коли став народним депутатом" – зазначив Васюник.

Ігор Васюник поділився ще думками стосовно того, у наскільки жорсткій опозиції опиниться після передачі повноважень чинний Президент Петро Порошенко"

Чи буде Петро Олексійович йти в жорстку опозицію? Я думаю, він буде формувати серйозну команду і буде йти в опозицію. Наскільки буде вона дієва? З ким він піде в цю опозицію? Чи далі з Кононенком, Грановським і Кропачевим, чи з молодими ініціативними людьми з громадянського суспільства? Побачимо" – сказав Ігор Васюник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.