Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перинатальний центр у Львові

Вівторок, 23 квітня 2019, 13:05

Бойчук очолила перинатальний центр у Львові

перинатальний центр у Львові

Попри протест та скарги працівників Львівського обласного перинатального центру, Олександра Бойчук таки керуватиме медичним закладом.

Про це сьогодні повідомив в.о. головного лікаря перинатального центру Ігор Потапов.

Від завтра лікар з Івано-Франківська Олександра Бойчук керуватиме Львівським обласним перинатальним центром.

"Вчора ввечір Олександра Бойчук була тут у нас та познайомилася з колективом, а вже від завтрішнього ранку вона приступає до роботи кервіника перинатального центру" – розповів Ігор Потапов.

Працівники медичного закладу виступають проти нового керівника і стверджують, що Олександру Бойчук намагаються призначити на посаду поза конкурсом та в ультимативному порядку. Їм абсолютно не зрозумілі критерії відбору, якими послуговуються при призначені на керівну посаду.

Вчора, медики підготували вже третє звернення до Львівської ОДА проти призначення на посаду в.о. директора Олександри Бойчук.

"22.04.2019 працівників Львівського обласного клінічного перинатального центру (ЛОКПЦ) безапеляційно поставили перед фактом зміни існуючого керівництва ЛОКПЦ, а також необгрунтовано і в ультимативному порядку призначено в.о. директора ЛОКПЦ поза конкурсним процесом. Абсолютно незрозуміла кадрова політика та критерії вибору, якими послуговуються при такому призначенні на керівну посаду, яке повинно проводитись саме на конкурсних засадах" – йдеться в документі.

Згідно з даними, наведеними в документі, останні 10 місяців роботи свідчать про високу якість та організацію роботи існуючим керівництвом закладу.

Медики вимагають від керівництва області скасувати дане ультитивне кадрове рішення, яке "спричинило дестабілізацію роботи" перинатального центру.

Нагадаємо, у березні лікарське товариство Львівського перинатального центру опубліковало звернення проти призначення на посаду в.о. директора Олександри Бойчук.

Додамо, 6 лютого директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак скерувала у Львівську обласну раду пропозицію тимчасово призначити на посаду головного лікаря КЗ ЛОР "Львівський обласний перинатальний центр" Олександру Бойчук.

У 2015 році Бойчук балотувалась до Івано-Франківської міськради від Української Галицької Партії, а у 2010 році – до Івано-Франківської міськради від всеукраїнської партії Народної довіри.

Заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк наголосив на тому, що питання призначення головного лікаря перинатального центру у Львові належить до компетенції директора цієї установи.

Зазначимо, комісія облради двічі не могла визначитися із керівником перинатального центру у Львові. До травня 2018 року центр очолювала Лариса Янів. А з 2 травня 2018 року виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов – головний акушер-гінеколог Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.