Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Червоноград

chervonograd-city.gov.ua

Понеділок, 6 травня 2019, 14:36

У Червонограді виділили 20 мільйонів гривень на ІТП у школах і садочках

Червоноград

Червоноградська міськрада замовила технологію для зниження рівня забруднення повітря у школах та дитячих садочках міста.

Відділ капітального будівництва та інвестицій Червоноградської міської ради оголосив тендер у системі ProZorro на впровадження технології для забезпечення зниження рівня забруднення атмосферного повітря на об'єктах соціальної сфери Червоноградської міської ради, які переможець тендеру має доставити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартує 13 травня, а очікувана вартість послуг становить 20 040 079,20 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має закупити, встановити і підключити обладнання для 35 індивідуальних теплових пунктів у 12 дитячих садочках та 14 школах, 2 дитячо-юнацьких спортивних школах, 2 будинках дитячої та юнацької творчості, гімназії на вул. С. Бандери, СК "Шахтар" на вул. Героїв Майдану, Нородному домі на проспекті Шевченка, у школі мистецтв та Сокальській станції юних техніків.

Додамо, індивідуальний тепловий пункт є одним з основних заходів з термомодернізації будівлі. Він призначений для того, щоб приєднати внутрішньобудинкові системи теплоспоживання – опалення, гарячого водопостачання  або вентиляції – до теплової мережі. Встановлення ІТП дає можливість регулювати подачу тепла в будівлі та керувати інтенсивністю подачі тепла залежно від погодних умов.

Гарантія устаткування має складати не менше, ніж 1 рік.

Нагадаємо, у 2017 році підприємства Червонограда викинули в повітря 13326,2 тонни відходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.