Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Коломойський

ukr.media

П'ятниця, 3 травня 2019, 12:00

Коломойський та Аваков породили Зеленського через Петю

Ігор Коломойський

Ігор Коломойський і Арсен Аваков спільно вболівали за перемогу Зеленського на виборах і не хотіли допустити другої каденції Порошенка.

Про це відомий український бізнесмен Ігор Коломойський розповів в інтерв'ю виданню Bihus.info.

Ігор Коломойський, близький до новообраного президента Володимира Зеленського, заявив, що перемога Володимира Зеленського на цьогорічних президентських виборах є "спільною перемогою" його і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Ми з Аваковим весь час спілкуємося... ми вважаєм, що це спільна перемога. У нас немає партнерства щодо виборів Зеленського, у нас є фан-клуб Зеленського, ми вболіли за Зеленського, ми разом вболівати за Юлю (Тимошенко – ред.), ми вболівати проти Петі (Порошенка – ред.)" – зазначив Ігор Коломойський. 

За його словами, Арсен Аваков розпочав вистувати проти Порошенка після справи "рюкзаків Авакова", коли син міністра домовився про постачання рюкзаків Нацгвардії і під час цього, за даними Антикорупційного бюро, було розкрадено понад 15 млн грн. Розслідування розпочалося у 2016 році.

"Не хочу за нього говорити, але я б, якби у мене запитали, коли у нього стався "незворотний процес ", коли Петя "перейшов Рубікон", то це коли з приводу сина історія була" – додав Ігор Коломойський. 

Нагадаємо, сьогодні в офіційному друкованому парламентському виданні "Голос України" опублікували офіційні результати виборів президента України, згідно з якими переміг лідер партії "Слуга народу" Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.