Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Ігор Зінкевич

П'ятниця, 3 травня 2019, 11:51

У Львові одночасно замінували п'ять готелів, вокзал та аеропорт

замінування

Невідома особа повідомила поліції, що вона замінувала у Львові сім важливих об'єктів інфраструктури і харчування, та перелічила їх.  

Про це повідомив депутат Львівської міської ради, працівник поліції та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич на сторінці ГО "Варта 1" у Facebbok.

Як йдеться у повідомленні, повідомлення про замінування надійшло на електронну пошту Головного управління Нацполіції Львівської області.

Заміновано готель “Панорама”, готель “Saint Feder”, готель “Danylo Inn”, готель “Cisar”, готель “Inn Lviv”, аеропорт “Львів” та головний залізничний вокзал міста Львова.

Як повідомляє Зінкевич, поліція Львова перевіряє усі названі точки.

Станом на 11:00 в аеропорті пасажирів евакуювали, працюють вибухотехніки, а о 11:10 пасажирів почали запускати в аеропорт.

Журналіст-криміналіст, головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв повідимив подробиці замінування.

"Людина, яка назвалась "Шамілем Басаєвим", поінформувала поліцію, що вона замінувала у Львові шість важливих обєктів інфраструктури і харчування і перелічила їх. В кінці повідомлення поставила питання: "А тепер поиграем в игру: какой объе́кт я подорву ПЕРВЫМ?" Саме тому зараз по всьому Львову в алярмовому порядку працюють вибухо – технічні групи ГУ НП у Львівській області. Бо війну ніхто не скасовував. Про що більшість громадян забули…" – йдеться у повідомленні. 

 

У поліції нагадують, що за псевдомінування є кримінальне покарання.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.