Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Полторак

П'ятниця, 3 травня 2019, 14:02

Полторак відвідав два заводи "Укроборонпрому" у Львові

Степан Полторак

Під час робочої поїздки до Львова міністр оборони України Степан Полторак відвідав завод "ЛОРТА" та авіаційно-ремонтний завод.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні міністр оборони України Степан Полторак під час робочої поїздки у Львів відвідав підприємства Державного концерну "УкрОборонПром", зокрема, Львівський Державний завод "ЛОРТА" та Львівський Державний авіаційно-ремонтний завод.

Зокрема, на території заводу "ЛОРТА" відбулася презентація нової військової техніки. За словами директора заводу Володимира Чауса, на сьогоднішній день завод повністю перекваліфікувався і перейшов до комплесно нових систем управління типу "Оболонь-А" власної розробки.

"Ці системи втілюють в життя всі новітні методи контролю за роботою арилерійських батарей з усіма вихідними показниками світових стандартів" – заявив він.

За словами Степана Полторака, за 5 років Львівському Державному авіаційно-ремонтному заводу вдалося зробити величезний крок вперед.

"Якщо в 2014 році ми цього хотіли, але не було можливості, то сьогодні ми приступаємо до держовного випробування унікальних комплексів управління артилерією, які на 30-40% підвищить можливості наших артилерійських підрозділів" – запевнив міністр.

Також на думку Полторака, ще один експеримент з армією закінчиться крахом для нашої країни.

"Я переконаний у тому, що Збройні Сили України здатні захистити наш народ, територіальну цілісність, і перспектива розвитку дозволяє нам відчувати безпеку. Я хотів би сказати, що виходячи з того, що ми маємо, можна зробити висновок – ми йдемо правильним шляхом. Фінансовий ресурс дає можливість вкладати гроші у нові розробки, створювати нову зброю, підвищувати грошове утримання, створювати соціальні умови, щоби в армію йшли служити люди і відчували себе захищеними" – наголосив міністр оборони.

Нагадаємо, 14 березня Степан Полторак приїжджав з робочим візитом у Броди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.