Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 3 травня 2019, 16:29

Інавгурація Зеленського може відбутися 19 травня

Володимир Зеленський

Верховній Раді пропонують призначити 19 травня датою інавгурації Володимира Зеленського.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт Верховної ради.

До парламенту внесли проект постанови про проведення інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського 19 травня.

Зараз проект постанови "Про проведення урочистого засідання Верховної ради України, присвяченого складенню присяги українському народові новообраним президентом України 19 травня" передали на розгляд керівництву. Постанова зареєстрована за номером 10270.

Повний текст постанови наразі не оприлюднили. Зазначається, що документ має розглянути комітет з питань правової політики та правосуддя. ніціатором внесення постанови є один з членів правового комітету, позафракційний депутат Сергій Міщенко.

Нагадаємо, в офіційному друкованому парламентському виданні "Голос України" сьогодні опублікували офіційні результати виборів президента України. За підсумками другого туру виборів глави Української держави обраним президентом України став Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.