Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

Понеділок, 6 травня 2019, 15:45

Заступниця Синютки відповідатиме за безпеку руху на Львівщині

дороги Львівщини

У Львівській ОДА створили спеціальну координаційну раду для вирішення проблем із порушенням безпеки дорожнього руху.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютка від 3 травня 2019 року.

"Утворити Координаційну раду з безпеки дорожнього руху Львівської області та затвердити її склад згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

Відтак, Координаційна рада має забезпечити координацію дій місцевих органів виконавчої влади з вирішення проблемних питань, пов’язаних з підвищенням рівня безпеки дорожнього руху.

Також вона повинна забезпечити підготовку пропозицій щодо:

– формування і реалізації державної політики у сфері безпеки дорожнього руху, зокрема безпеки руху на автомобільних дорогах і залізничних переїздах;

– визначення шляхів, механізмів та способів вирішення проблемних питань, що виникають під час реалізації державної політики у сфері безпеки дорожнього руху;

– підвищення ефективності діяльності центральних і місцевих органів виконавчої влади у сфері безпеки дорожнього руху;

Очолила цю робочу групу заступник голови обласної державної адміністрації Ірина Гримак, її заступником став директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації, заступник голови Роман Кокотайло .

Також до складу робочої групи увійшли: т.в.о начальника сектору безпеки дорожнього руху, управління дорожнього господарства, департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації, секретар Олена Пилаєва та заступник начальника управління – начальник відділу експлуатаційного утримання управління дорожнього господарства департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Микола Одиноцький.

Контроль за виконанням розпорядження Синютка поклав на заступника голови облдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.