Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

9 травня у Львові

Вівторок, 7 травня 2019, 11:15

9 травня в Україні планують святкувати більше 220 тисяч людей

9 травня у Львові

У зв’язку зі значною чисельністю учасників, ситуаційні центри на місцях переводяться  у надзвичайний режим роботи.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

За словами заступника Голови Нацполіції Олександра Фацевича, 8 та 9 травня по всій території України пройдуть масові заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

За попередньою інформацією, у цих заходах планують взяти участь майже 220 тисяч осіб. У зв’язку зі значною чисельністю учасників, ситуаційні центри на місцях, починаючи з 7-ї години 9-го травня і до завершення заходів переводяться  у надзвичайний режим роботи.

"Керівникам необхідно забезпечити ефективну координацію всіх сил та засобів поліції, залучених на заходи. Також наголошую на забезпеченні максимального інформування Ситуаційного центру Нацполіції про перебіг заходів в регіонах", – сказав Олександр Фацевич. 

Він також наголосив на необхідності проведення керівниками територіальних підрозділів поліції координаційних зустрічей із представниками громадських організацій, осередків політичних сил на місцях тощо. Предметом обговорення на цих зустрічах повинно стати запобігання протиправним діям стосовно учасників масових заходів.

Зокрема, йдеться про недопущення провокативних ситуацій, пов’язаних із використанням забороненої символіки тоталітарних режимів. Водночас поліцейські здійснюватимуть роз’яснювальну роботу, спрямовану на недопущення конфліктів між громадянами.

Нагадаємо, нещодавно Варіанти підготували публікацію про щорічні святкування 9 травня прокомуністичними групами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.