Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Понеділок, 13 травня 2019, 10:30

Садового і його заступників возитимуть автівки львівського комунального підприємства

Андрій Садовий

Львівська міськрада замовила послуги таксі за 1,5 млн грн для членів виконкому у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Виконавчий комітет Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на послуги таксі, які переможець тендеру має постачати міськраді до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 15 квітня, участь у ньому взяли ЛКП "Ратуша-сервіс" та ТзОВ "ЛВ-Транс-Авто", які запропонували надати послуги з перевезення за 1 547 537,24 грн і 1 601 000 грн відновідно. Переможцем обрали ЛКП "Ратуша-сервіс", а очікувана вартість послуг становила 1 601 000 грн.

Як вказано у закупівлі, всього міськрада замовила 8 автівок. З них 5 авто іноземного виробництва з об’ємом двигуна від 1,6 л та з підвищеним рівнем безпеки, які мають вісім або більше подушок безпеки, з клімат-контрем; одна вантажівка; пасажирський мікроавтобус з кількістю пасажирських місць не менше 7; а також авто іноземного виробництва з об’ємом двигуна не менше 2 л. Рік випуску машин – не раніше 2017 року. 

За весь час автівки мають проїхати 173 200 кілометрів, а переможець тендеру має бути готовим працювати святкові та вихідні дні.

Додамо, до складу виконавчого комітету Львівської міськради входять: заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, заступник міського голови з фінансово-економічних питань; заступник міського голови з містобудування Геннадій Васьків, радник міського голови Ростислав Дацків, секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило, керуючий справами виконкому Львівської міської ради Марта Литвинюк, заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, міський голова Львова Андрій Садовий.

Наразі в.о. директора ЛКП "Ратуша-сервіс" є Ірина Тихоліз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.