Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фонтан у Самборі

Wikimapia

Вівторок, 7 травня 2019, 15:34

Фірма зі Львова відновить фонтан у центрі Самбора

фонтан у Самборі

Самбірська міськрада замовила реконструкцію фонтану на площі Ринок у місті за 4,5 млн грн у львівської фірми.

Самбірське комунальне підприємство "Об'єднане" провело тендер у системі ProZorro на реконструкцію фонтану на площі Ринок у Самборі, яку переможець тендеру має зробити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 24 квітня, участь у ньому взяли дві фірми: ТОВ "Вельт Капітал" та ПП "Форміка І К", які запропонували здійснили реконструкцію фонтану за 4 540 000 грн і 4 560 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Вельт Капітал", а очікувана вартість послуг становила 4 663 808,15 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має провести благоустрій площі Ринок, прокласти трубопроводи водопостачання з напiрних вініпластових труб зовнiшнiм дiаметром 90 мм, установити фільтри для очищення води та провести освітлення фонтану.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Вельт Капітал" зареєстроване у 2016 році у Львові, займається, окрім будівництва будівель, ще 26 різними видами діяльності. Власницею фірми є львів'янка Тетяна Павленко.

Нагадаємо, у лютому Самбірська міськрада замовила реконструкцію місцевого сміттєзвалища за 73 млн грн у ТОВ "Вельт Капітал" зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.