Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

Вівторок, 7 травня 2019, 16:44

Садовому бракує інспекторів з паркування

паркування у Львові

У Львові оголосили конкурс на 50 вакансій інспектора з паркування.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада оголосила конкурс на посади інспекторів з паркування, яких на даний момент є 8.

За словами начальника управління безпеки міста Львівської міської ради Юрія Діля, на сьогодні у Львові працює 8 інспекторів з паркування.

"Конкурс оголошено на нові посади – зараз ми маємо близько 50 вакансій. У інспекторів з паркування нормований робочий графік, вони працюють позмінно, є вихідні дні. Зараз працюємо над тим, щоб їм трохи підняти заробітну платню, щоб була градація — від виписаних протоколів", – запевнив він.

Діль також додав, що основна робота ведеться у центральній частині міста, інспектори працюють по зонах паркування і по платних парковках, частково долучаються до роботи на вулицях за межами центру міста, по цілому місту їх скеровують періодично.

Усім зацікавленим необхідно звертатись в управління безпеки міста на вул. Зелену, 9. Нагадаємо, за час своєї роботи інспектори з паркування скерували в бюджет міста вже 2,4 млн грн, а загалом протоколів виписали на 4 млн грн. Лише за квітень склали 2254 протоколи.

Нагадаємо, з 27 вересня 2018 року в Україні набув чинності закон "Про реформування сфери паркування транспортних засобів", відповідно до якого у Львові створили відділ інспекторів з паркування.

З 1 листопада у Львові штрафують водіїв за неправильне паркування

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.