Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мікропроекти

Середа, 8 травня 2019, 10:33

На Львівщині переважають мікропроекти із ремонту шкіл

мікропроекти

У області затвердили 1136 переможців конкурсу проектів місцевого розвитку 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора конкурсна рада з питань реалізації програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області затвердила 1136 переможців, які співфінансуватимуться із бюджету Львівщини у цьому році.

Зокрема, у облраді визначили 1107 проектів-переможців, а ще додали до них 29 соціально важливих проектів (одному проекту наміста обласного значення і райони), додаткові 5 млн грн на які планують передбачити на наступній сесії Львівської обласної ради.

Загальна вартість усіх проектів складає 302 млн грн, з цієї суми 139,7 млн грн – кошти обласного бюджету. 

Зазначимо, до 26 червня переможці мають укласти договори з підрядними організаціями про початок робіт, інакше субвенцію анулюють.

Нагадаємо, протягом січня обласна рада отримала понад 2700 заявок на конкурсі проектів місцевого розвитку, з яких зареєстрували 1500. Станом на вересень 2018 року на Львівщині реалізували 366 проектів місцевого розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.