Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

голосування

loda.gov.ua

Середа, 8 травня 2019, 11:12

У Львові сформували нову Громадську раду області

голосування

На установчих зборах затвердили новий склад Громадської ради, до якої увійшли 277 членів.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Вчора, 7 травня, відбулися установчі збори Громадської ради при Львівській ОДА. Під час зустрічі створили робочу групу для напрацювання Положення Громадської ради.

Під час засідання голова попередньої Громадської ради при ЛОДА Андрій Болюбаш прозвітував про виконану роботу та діяльність ради у 2017-2019 роках.

Під час зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка розповів, яким має бути новий керуючий громадської ради Львівщини.

"Я працював з громадською радою двох скликань і питання складу і кількості ради завжди було дискусійним, але досвід підказує, що ми не можемо штучно обмежувати кількість громадських організацій, які мають бажання делегувати своїх представників до громадської Ради. Закликаю вас відстоювати таку позицію. Якщо майбутній голова ЛОДА захоче мати кишенькову Громадську раду, то такий голова не потрібен Львівщині" – заявив Олег Синютка.

Він також наголосив, що обирати ногового голову і представників потрібно у вільній боротьбі, тому що легітимізація громадської ради важлива для суспільства.

До Громадської ради Львівщини увійшли 277 членів. Також створили робочу групу для напрацювання Положення Громадської ради.

Додамо, що наступне засідання Громадської ради планується на 21 травня. Тоді ж мають обрати Голову Громадської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.