Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральні заклади

Середа, 8 травня 2019, 11:49

У Городку засудили організаторів незаконного грального бізнесу

гральні заклади

Двоє мешканців Городка сплатять до 128 тисяч гривень штрафу за нелегальний гральний бізнес.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Городоцька прокуратура довела вину 31-річної місцевої мешканки та 36-річного львів’янина, які організували на вул.Джерельній підпільний гральний заклад, довела місцева прокуратура.

Як встановило слідство, вказані особи здійснювали протиправну діяльність у період з березня 2016 року по березень 2017 року.

У облаштований гральний заклад зловмисники помістили 18 гральних автоматів, найняли охоронців і касирів, які надавали доступ до азартних ігор, стежили за рухом коштів і сплачували платежі за комунальні послуги та інше.

Городоцька місцева прокуратура зібрала беззаперечні докази причетності вказаних громадян до інкримінованого їм злочину та скерувала у жовтні 2017 року обвинувальний акт до суду.

Зазначимо, що у ході судового розгляду обвинувачені повністю визнали вину.

Їх дії кваліфікували за ч.1 ст.203-2 КК України та визнали винними.

Відтак, Городоцьким районним судом Львівської області дії фігурантів кваліфікували за ч.1 ст.203-2 КК України та визнали винними (із застосуванням ст.69 КК України), їм призначили покарання у виді майже 128 тис грн штрафу кожному.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.