Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

П'ятниця, 10 травня 2019, 13:58

АТП №1 збудує нову автобусну базу біля Стрийського автовокзалу у Львові

львівські маршрутки

ЛК АТП №1 збудує новий адміністративний корпус з приміщеннями ремонту автобусів на вулиці Вернадського.  

Сьогодні, 10 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради видав відповідні містобудівні умови на будівництво АТП № 1 автотранспортного підприємства на вулиці В. Вернадського, біля будівлі № 193 на вул. Стрийській.

Адміністративно-побутовий корпус з приміщеннями поточного ремонту автобусів планують збудувати на площею 1,2606 га, яка призначена для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

У міськраді встановили, що висота будівлі після добудови не повинна перевищувати 11 метрів.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона КС-5 – зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації  відповідно до зонінгу Сихівського району. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 20%.

За даними YouControl, Львівське комунальне автотранспортне підприємство належить міській раді, і займається пасажирськими перевезеннями міського та приміського сполучення понад 17 років. Директором підприємтсва є Орест Хамула, який також є співвласником приватного підприємства "Солтекс"-СМФ, яке займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами.

Зазанчимо, Ореста Хамулу призначили директором ЛК АТП №1 у вересні 2017 року. Він з 15 серпня того ж року був в.о. керівника АТП №1, а до цього – заступником директора з економіки та фінансів АТП №1. У 2015-2016 роках Хамула працював на посаді помічника директора апарату управління заводу ЛОРТА, а у 2014 році був радником голови правління ПАТ "Укргазпромбанк".

 

Нагадаємо, у 2018 році Львівська міськрада виділила цю земельну ділянку АТП №1 для влаштування автопарку.

Додамо, перший автопарк АТП №1 знаходиться на вул. Авіаційній.

Зазначимо, на цей рік Львівська міськрада передбачила 143 млн грн для статутного фонду АТП №1. У листопаді підприємство отримало 17 млн грн, а у березні міськрада виділила майже на 19 мільйонів на львівські маршрутки

Крім цього, АТП №1 планує придбати 30 млн штук квитків для проїзду у маршрутках Львова за 750 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.