Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

об'їздна дорога Львова

Google maps

Понеділок, 13 травня 2019, 14:05

На об'їздній дорозі Львова планують зробити наземні пішохідні переходи

об'їздна дорога Львова

На західному обході Львова хочуть відкорегувати роботу світлофорів, побудувати декілька "кілець" та облаштувати наземні переходити.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з апаратної наради голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Олег Синютка отримав скарги та пропозиції від мешканців Львівщини про роботу світлофорів на об'їздній дорозі Львова. Зокрема, проблеми є на ділянках у селі Зимна Вода, поблизу мотелю "Галіція", біля торгового центру "Три Слони" та на пішоходному сіфтлофорі у селі Гамаліївка. 

"Зрозуміло, що ми не побудуємо ще дві смуги, щоб розвантажити об'їздну дорогу Львова, але врегулювати режим роботи світлофорів ми можемо, тому що для того, щоб перейти вулицю достатно 20 секунд, а сигнал світлофора – 60 секунд і відповідно всі машини стоять" – заявив голова Львівської ОДА.

За словами Олега Синютки, повністю забрати світлофори з цих ділянок не можуть, тому що їх встановили там через проблеми з аварійністю.

"Якщо допустимо світлофор на "Галіції" 20 секунд, то там два автомобілі виїхало, а решту всі чекають, але час розрахований ще для пішохідного переходу, але людей там мало ходить. Зменшувати? То будемо зменшувати" –пояснив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан Кандибор.

Він додав, що зараз розробили проект на облаштування 10-ти наземних пішохідних переходів на об'їздній дорозі Львова, у всіх місцях де є світлофори. Також планують зробити малі "кільця" на виїздах з додаткових доріг.

"В подальшому ми також плануємо забрати лівосторонній виїзд з "Галіції" і облаштувати кільце біля "Транс Сервісу", я думаю, що нічого страшного не буде, якщо автомобілі будуть їхати по кільцевому русі" – додав Руслан Кандибор.

Нагадаємо, у п'ятницю, 10 травня на об'їзній Львова  біля ресторану "Панська Гора" почали будувати кільце, відтак тимчасово обмежили рух транспорту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.