Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

трамвай на залізничному вокзалі

Понеділок, 13 травня 2019, 16:33

До листопада трамваї не курсуватимуть до Залізничного вокзалу

трамвай на залізничному вокзалі

Через реконструкцію площа Двірцевої кінцеву зупинку трамваїв № 1, 4, 6 та 9  із "Залізничного вокзалу" перенесли до ТРЦ "Скриня".      

Як раніше повідомляли Варіанти, з 13 травня трамваї не курсуватимуть до Залізничного вокзалу.

Від сьогодні розпочався черговий етап реконструкції площі Двірцевої, відтак на ремонт закрили ділянку, де розміщена трамвайна колія. Тому трамваї № 1, 4, 6 та 9, які курсували до Головного вокзалу, будуть розвертатися на вул. Городоцькій, біля депо.

Кінцеву зупинку цих трамвайних маршрутів із "Залізничного вокзалу" перенесли до ТРЦ "Скриня".

Для висадки і посадки посажирів біля Приміського ринку облаштували тимчасові зупинки для електротранспорту. Зокрема, на вулиці Городоцькій перед пішохідним переходом на третій смузі руху є тимчасова трамвайна зупинка "Привокзальний ринок".

За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого реконструкцію правої частини площі планується завершити до кінця листопада 2019 року.

Відновити трамвайний рух до Залізничного вокзалу планують до кінця цього року.

Нагадаємо, з 1 березня розпочався І-ий етап реконструкції пл. Двірцева, під час якого закрили для проїзду водії приватного транспорту дорожню частину з лівого краю площі і до головного входу до вокзалу. 

Додамо, з 22 березня розпочався ІІ-ий етап реконструкції пл. Двірцевої, під час якого закрили автостанцію біля Залізничного вокзалу. 

А з 26 березня у Львові повністю перекрили під'їзд до Залізничного вокзалу.

Усі роботи із реконструкції площі планують завершити до кінця 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.