Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

санаторій «Три Сини та Донька»

trysyny.com

Понеділок, 13 травня 2019, 17:20

Елітний санаторій «Три Сини та Донька»: оздоровлення з небезпекою для життя

санаторій «Три Сини та Донька»

У комлексі «Три сини і донька» в Східниці, плаваючи у басейні готелю, отруїлися відвідувачі.

У Львівській області гості елітного санаторію «Три Сини та Донька» заразились інфекцією під час плавання у басейні.

За словами однієї з потерпілих – Олени, адміністрація готелю жодних заходів у відповідь на скарги потерпілих не проводить. За словами адміністрації готелю у будь-яких санаторіях у світі це трапляється.

Ще одна потерпіла, Варвара, розповіла, що з кожним днем кількість постраждалих із тими ж симптомами лише зростала: «На третій день перебування у санаторії ми вкотре з друзями зустрілися на сніданок та поділилися негативним станом не лише свого здоров’я, але й дітей. Упродовж усієї ночі були неспокій, нудота та температура. Перше, що спало на думку, – могли підхопити щось у басейні, адже це вже не перший раз на території санаторію, власне у басейні «Три Сини та Донька» трапляється такий інцидент».

Валерія також у цей час відпочивала у санаторії і з такими ж симптомами повернулась додому:

«Вночі, під час перебування у санаторії, я відчула слабість та мене лихоманило, спочатку думала, що це харчове отруєння. Але зранку за сніданком я помітила, що не лише у мене такий стан. Ми дійшли до висновку, що через відвідини спа-зони та басейну зокрема, ми заразились. Згодом, почитавши більше інформації в інтернеті, ми дізнались що це не перший випадок отруєння у санаторії «Три Сини та Донька». Шкода, що санаторій такого рівня не дбає про своїх гостей і тепер самому доводиться лікуватись після запланованого «оздоровлюючого» відпочинку».

Андрій, один із потерпілих, повідомив, що від адміністрації санаторію вибачення ніхто не отримав, а про будь-яку госпіталізацію навіть мови не було.

Нагадаємо, у грудні 2018 року п’ятеро дітей отруїлися після плавання у басейні східницького готелю. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.