Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вівторок, 14 травня 2019, 17:20

На Львівщині поліцейські затримали хулігана, який погрожував пістолетом

Зловмиснику з Миколаєва, який погрожував місцевим мешканцям пістолетом, загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

13 травня в Миколаївське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що близько 03:00 год в одному із сіл району біля бару знаходиться невідомий чоловік, який поводиться неадекватно та погрожує предметом, схожим на пістолет.

Поліцейські попередньо встановили, що між 30-річним жителем Миколаєва та 24-річним місцевим мешканцем виник конфлікт під час якого старший із чоловіків рукояткою травматичного спецзасобу "Форт" заподіяв потерпілому тілесні ушкодження. Його госпіталізували в хірургічне відділення лікарні із закритою черепно-мозковою травмою.

Спецзасіб, на який житель Миколаєва має дозвіл на зберігання та носіння, у нього вилучили. Відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.