Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Українська Галицька Партія

Середа, 15 травня 2019, 12:50

УГП об'єдналася із "Силою людей" для участі у парламентських виборах

Українська Галицька Партія

Сила Людей", Українська Галицька Партія та "Демократична Сокира" підписали меморандум заради спільної перемоги на парламентських виборах.

Про це повідомляє політична партія "Демократична Сокира" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 15 травня, політичні партії "Сила Людей", Українська Галицька Партія та "Демократична Сокира" підписали меморандум про спільні діїдлятого, щоб разом брати участь у парламентських виборах, виступити перед вірогідною загрозою проросійського реваншу та для протидії олігархічній системі.

Зокрема, партії ухвалили три спільні кроки:

1. Наші політичні сили зобов‘язуються всебічно координувати свої дії у опорі можливому проросійському реваншу і просувати демократичні реформи.

2. Наші політичні сили відмовляються від політичної боротьби одна з одною, від публічної критики та брудних технологій заради спільної перемоги на парламентських виборах у 2019 році, і формують спільне інформаційне поле.

3. Наші політичні сили на парламентських виборах формують єдиний пул спостерігачів, голів та членів комісій, а також зобов‘язуються розподілити мажоритарних кандидатів так, аби на кожному одномандатному окрузі йшов кандидат лише від однієї партії, при спільній підтримці партій, що підписали цей меморандум.

Меморандум є відкритим до приєднання інших політичних сил за умови співпадіння проєвропейських цінностей та доброчесності походження коштів у партій-кандидатів.

Меморандум набирає чинності з моменту його підписання.

Нагадаємо, Богдан Панкевич, який був депутатом Львівської міської ради минулого скликання, у 2016 році він став новим головою Політичної ради Української Галицької Партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.