Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Четвер, 16 травня 2019, 10:00

У Львові закриють для авто ще одну ділянку вулиці Замарстинівської

перекриття руху

З 20 травня буде перекрито для руху транспорту ділянку від вул. Липинського до вул. Торф’яної.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У понеділок, 20 травня, з 08.00 год і до 22.00 год 1 грудня 2019 року буде перекрито для руху транспорту вул. Замарстинівська, на відрізку від вул. Липинського до вул. Торф’яної у зв’язку з проведенням будівельних робіт. Усі роботи виконує ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Станом на сьогодні капітальний ремонт вул. Замарстинівської триває на відрізку від вул. Липинського до вул. Заводської (вул. Гайдамацької).

Нагадаємо, з 22 лютого у Львові перекрили для руху транспортних засобів вул. Замарстинівську (від вул. Липинського до вул. Дашкевича) через реконструкцію. Ціна договору реконструкції вул. Замарстинівської становить 84 476 020 грн.

16 лютого 2018 року ЛКП «Львівавтодор» отримало дозвіл на проведення будівельних робіт на об’єкті «(від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Ремонтні роботи розпочалися з 5 березня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.