Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дзідзьо і Зеленський

Николаевские Известия

Четвер, 16 травня 2019, 17:29

Дзідзьо щиро вірить в жовтороту утопію Зеленського

Дзідзьо і Зеленський

Михайло Хома заявив, що Володимир Зеленський має лише щирі наміри, які можуть перевершити всезагальні очікування.

Про це співак повідомив в інтерв'ю Українській Правді.

Український співак Михайло Хома, більш відомий як DZIDZIO заявив. що поки не привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах. 

"Привітав хлопців, привітав "Квартал", особисто Володимира Олександровича ще не привітав, ще не було нагоди. Ну все, маємо нового президента!", – заявив співак.

На його думку, президент Володимир Зеленський має лише щирі наміри, які можуть перевершити всезагальні очікування. На запитання, чи не пропонував Зеленський йому посаду міністра культури, Хома зауважив, що не бачить себе у політиці.

"Я поки що бачу себе в творчості, мені тут дуже комфортно, гарно і затишно. Я собі дозволяю робити, що я хочу, ніяких рамок нема. Тим більше, творчість – це велике поле, на якому ти так само можеш впливати на людей, щоби вони більше любили Україну. Це велика можливість, так само, як і політика" – запевнив співак.

Хома також додав, що не агітує за жодного політика.

"Я за Україну, і подивимось, що вони  зроблять. Я особисто обіцяю бути порядним громадянином, платити податки, виступати на міжнародних аренах, показувати Україну, фільми, пісні" – наголосив співак.

Нагадаємо, 28 грудня в Києві невідомі побили лідера гурту DZIDZIO  Михайла Хоми. Відомого співака госпіталізували.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.