Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Мацех

Четвер, 16 травня 2019, 16:55

Садовий повісив парки Львова на колишнього керівника ЛКП "Лев"

Олег Мацех

Міський голова Львова створив робочу групу для розробки комплексної стратегії інтегрованого розвитку трьох парків Львова.  

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №89 від 14 травня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для забезпечення комплексного розвитку території, парків ім. Б. Хмельницького, Цитаделі та Стрийського парку.

"Утворити робочу групу з питань розробки проекту комплексної стратегії інтегрованого розвитку Центрального парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, природоохоронної рекреаційної установи парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Стрийський парк" та парку "Цитадель" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи став громадський діяч, фізична особа – підприємець Олег Мацех, а секретарем – головний спеціаліст апарату департаменту містобудування Василь Свізінський.

Також до складу групи увійшли заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко та головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Робоча група має розробити проект комплексної стратегії інтегрованого розвитку парків ім. Б. Хмельницького, Цитаделі та Стрийського парку і подати на розгляд міської ради.

Нагадаємо, з 2015 по 2016 роки Олег Мацех був керівником стерилізаційного центру для тваринЛКП "Лев". 

Зараз Олег Мацех є співвласником ТзОВ "Лем Стейшн", яке займається організацією конгресів і торгівельних виставок. У 2018 році фірма інвестувала проект переформатування трамвайного депо, що на вулиці Сахарова у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.