Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Генерала М. Юнаківа, 10

Google maps

П'ятниця, 17 травня 2019, 14:42

"Львівська мануфактура кави" збудує готель для своїх працівників

вул. Генерала М. Юнаківа, 10

У міськраді погодили будівництво адміністративно-готельної будівлі "Львівської мануфактури кави" на території підприємства.

Сьогодні, 17 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Львівська мануфактура кави" адміністративно-готельної будівлі на вул. Генерала М. Юнаківа, 10, 18.

Новий офіс планують збудувати через збільшення кількості працівників підприємства. Зокрема, зараз на виробництві працює 200 людей, згодом планують взяти ще 100 працівників. Нове приміщення зведуть на території 1,0810 га, що розташована у історичному ареалі міста. 

У приміщенні 7-поверхової адміністративної будівлі зроблять 20 готельних номерів для працівників.

У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі після реконструкції не повинна перевищувати 27,40 метрів.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Львівська мануфактура кави" зареєстроване у 2015 у Львові на вулиці Юнаків М. Генерала, 10, і займається оптовою торгівлею цукром, шоколадом і кондитерськими виробами. 

Власником підприємства є мешканець Івано-Франківська Зорян Михайляк, який також володіє компанією з управління активами "Західна інвестицйна група". А його дружина Олена Михайляк є заступником начальника відділу Головного управління Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона В-5 – зона
підприємств V класу шкідливості (нормативна СЗЗ до 50 м) відповідно до детального плану території району забудови, обмеженої вул. Т. Шевченка – вул. Городоцькою – вул. Залізничною.

Нагадаємо, сьогодні виконком міськради дозволив збудувати офіс з 3-поверховим паркінгом перед приміщенням ІТ-компанії Edvantis Software у Львові на вулиці Володимира Великого, 2-4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.