Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Понеділок, 20 травня 2019, 10:59

Володимир Зеленський розпустив Верховну Раду України

Володимир Зеленський

Новообраний президент наголосив на проведенні дострокових парламентських виборів.

Сьгоодні під час інавгурації новообраний президент України Володимир Зеленський попросив депутатів Верховної Ради прийняти закон про скасування депутатської недоторканості, про кримінальну відповідальність про незаконне збагачення.

Крім цього, він попросив звільнити з посад голову СБУ України, генерального прокурора України та міністра оборони України.

"І це далеко не все, що ви можете зробити, але для початку достатньо. У вас на це буде два місяці. Зробіть це і повісьте медалі собі" – наголосив Володимир Зеленський.

Також новообраний президент наголосив на проведенні дострокових парламентських виборів та розустив Верховну раду України.

"Я розпускаю Верховну раду України восьмого скликання" – заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, інавгурація Володимира Зеленського відбувається 20 травня, більшість нардепів з Львівщини підтримали цю дату під час голосування у Верховній Раді ще 16 травня.

Додамо, Володимир Зеленський переміг на виборах, набравши 73% голосів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.