Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Личаківська, 5

google.com.ua

Четвер, 30 травня 2019, 17:51

Будфірма зі Львова відновить пам'ятку архітектури на вулиці Личаківській

вул. Личаківська, 5

Львівська міськрада замовила за 2,5 млн грн реставрацію частини пам'ятки архітектури на вул. Личаківська, 5 у будівельної фірми зі Львова.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на ремонтно-реставраційні роботи будинку-пам'ятки архітектури на вул. Личаківська, 5, які переможець тендеру має здійснити до 25 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 7 травня, участь у ньому взяли дві фірми: ТОВ "Дельтабуд" та ПрАТ "Галгазотерм", які запропонували здійснити усі роботи за 2 570 437,59 грн і 2 579 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Дельтабуд", а очікувана вартість послуг становила 2 855 975,80 грн.

Як вказано у закупівлі, під час реставрації у будинку замінять дах та карниз головного фасаду, а також перемурують димарі й покриють дах захистом від вогню. Гарантійний термін відреставрованої будівлі має становити 10 років.

Зазначимо, будинок є пам’яткою архітектури місцевого значення. Чільна кам'яниця зведена в 1886-1889 роках Іваном Левинським і надбудована 1924 року Владиславом Дердацьким і Станіславом Ревуцьким. Тильний будинок – перебував у власності картографічної і видавничої фабрики "Атлас", прилягає до куртини східної лінії фортифікацій.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Дельтабуд" зареєстроване з 1995 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є львів'яни Іван Ганик та Олег Костик (керівник і власник львівської будфірми ТЗОВ "Орбудсервіс"), а керівником – Ірина Паращак. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн.

Нагадаємо, Львівська міськрада також замовила за 4,1 млн грн реставрацію храму Святої Трійці та реставрацію пам'ятки архітектури на проспекті Т. Шевченка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.