Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода у Львові

Вівторок, 21 травня 2019, 09:50

У Львові через негоду впало 5 дерев

негода у Львові

У місті немає підтоплень та затримок в русі транспорту через сильний дощ, проте впало декілька дерев.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Ірина Маруняк, сьогодні зранку через сильний дощ підтоплень у місті не виявили, а комунальні служби продовжують роботу з розчистки дощоприймачів. 

"Було два підтоплення на Сихівському районі, виїхала бригада і почистили зверху замулені дощоприймачі, вода стекла. Інформації про підтоплення нема, світло також було скрізь", – розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, у Галицькому районі впали 3 дерева на вул. Шота Руставелі і Стрийській, ще по одному дереві впали на вул. Тарнавського й вул. Хоткевича, 32 у Сихівському районі. Натомість у Франківському районі провалилась машина на вул. Робітничій, 4 біля будинку через те, що дощі підмили дорогу, однак тут зараз працюють комунальні служби.

Також, як повідомили в ЛКП "Львівелектротранс", станом на ранок всі трамваї та тролейбуси курсують на маршрутах, затримок у русі електротранспорту через погодні умови нема.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.