Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Водопостачання у Львові

Середа, 22 травня 2019, 13:46

У Львові достроково відновлять подачу гарячої води

Водопостачання у Львові

Вже з п’ятниці гарячу воду можуть відновити мешканцям Шевченківського району, Левандівки та Рясне, а наступного тижня – всім іншим споживачам. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові тривають гідравлічні випробування систем теплопостачання, у зв’язку з підготовку теплових мереж до нового опалювального сезону. Поривів на мережах виявлено не багато, відтак, подати гарячу воду до будинків мешканцям можуть раніше, ніж було заплановано — на тиждень. 

Вже з п’ятниці гарячу воду можуть відновити мешканцям Шевченківського району, Левандівки та Рясне, а наступного тижня — всім іншим споживачам. 

"Сьогодні заповнюємо системи по ТЕЦ-2, це стосується Шевченківського району. Плануємо на кінець п’ятниці вийти у робочий режим. По ТЕЦ-1 також вже заповнюємо систему, плануємо до кінця тижня це виконати, і в п’ятницю-суботу розпочати вже роботу ТЕЦ, а наступного тижня повністю подати гарячу воду. Ми на тиждень випереджаємо графіки" – розповів директор "Львівтеплоенерго" Валентин Вольський.

Він зазначив, що Шевченківський район вже з п’ятниці може отримувати гарячу воду, а з понеділка – всі інші будинки.

Також раніше, ніж планувалось, подадуть гарячу воду мешканцям Левандівки, Рясне-1 та Рясне-2.

"148 будинків зараз залишаються без гарячої води. Відповідно до плану, ми у понеділок маємо подати гарячу воду, але ми десь на п’ятницю виходимо на подачу гарячої води, думаю, на другу половину дня. Це вся Левандівка, Рясне-1 та Рясне-2. Маємо 24 пориви після гідравліки, вже почали працювати по їх ліквідації" – повідомили в ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

Нагадаємо, ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго" з 6 травня, розпочали проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, для виявлення дефектів та перевірки щільності й міцності трубопроводів.

Додамо, з 18 травня ЛКП "Залізничнетеплоенерго" відновить подачу гарячої води до частини будинків у Залізничному районі.

Зазначимо, на проведення гідравлічних випробувань у Львові виділили майже 8 мільйонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.