Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Степан Кубів

П'ятниця, 24 травня 2019, 14:12

Кубів вважає українських метрологів затребуваними в Європі

Степан Кубів

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів привітав українських метрологів зі святом та високо оцінив їх діяльність.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на Міжнародному форумі "Технічне регулювання для розвитку науки, освіти, бізнесу" міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів привітав усіх українських метрологів з професійним святом, яке відзначали 20 травня.

За його словами, зміни, які відбуваються у світі, змусили людину звернутися до найціннішого і найбуденнішого. "Це є освіта, це є наука і це є наукова практика. Добре освічена людина, яка є в Україні, в Європі, в світовому континенті, тягне за собою зміни, які заставляють нас переосмислити похибки мільйонними, десятимільйонними, мільярдними частинка", – заявив міністр.

Кубів також подякував організаторам форуму, зокрема, Львівській ОДА, за науковість та лабораторний аналіз десятин, які викиористувуються століттями. "Ми знаємо, що українська метрологія знаходиться на високому рівні, і в Європі високо цінують її", – запевнив політик.

Відтак, заступниця керівника апарату Львівської ОДА Оксана Томашук відзначила кращих фахівців галузі подяками облдержадміністрації.

Нагадаємо, у 2017 році міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів задекларував 7,5 млн грн готівки, старовинну ікону і швейцарський годинник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.