Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода на Львівщині

ГУ ДСНС у Львівській області

П'ятниця, 24 травня 2019, 16:19

Через рясні опади на Сокальщині затопило дорогу

негода на Львівщині

Негода на Львівщині підтопила присадибні ділянки та підвали у трьох районах області.    

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

В зв’язку із значними опадами на території Львівської області протягом 23 травня 2019 року відбулось підняття рівнів ґрунтових вод, поверхневого стоку та рівнів води в річках у Сокальському, Жидачівському та Пустомитівському районах.

У Сокальському районі о 11:38 надійшло повідомлення про те, що в місті Великі Мости пітоплено 6 присадибних ділянок, 1 підвал житлового будинку та 1 дорога місцевого значення. Цієї ж години рятувальникам повідомили про те, що в селі Волиця підтоплено 2 присадибні ділянки. 

У Жидачівському районі о 16:11 повідомили, що в місті Жидачів по вул. Зелена, підтопило підвал приватного житлового будинку (рівень води 35 см). Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою мотопомпи відкачали 5 куб.м. води.

У Пустомитівському районі о 19:54 надійшло повідомлення про те, що в сел Підбірці підтоплено 1 присадибну ділянку (рівень води 40 см). Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою мотопомпи було відкачано 110 куб.м. води. 

Загалом через негоду на Львівщині підтопило 2 підвали житлових будинків, 9 присадибних ділянок, та 1 дорогу місцевого значення.

Всього рятувальники відкачали 115 куб.м. води.

Нагадаємо, через зливу у львівській лікарні підтопило підвал.

Додамо, 21 травня негода підтопила будинки та ринок у 4 районах Львівщини.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.