Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Понеділок, 27 травня 2019, 15:20

На канікулах школярі платитимуть повну вартість проїзду у львівських маршрутках

львівські маршрутки

Під час літніх канікул право пільгового проїзду для учнів шкіл діє лише в трамваях та тролейбусах.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з чинною ухвалою сесії Львівської міської ради, на час літніх канікул для учнів шкіл призупиняється право пільгового (безкоштовного) проїзду в автобусних маршрутах загального користування. Тобто під час літніх канікул учні в повному обсязі оплачують за проїзд у маршрутках.

Водночас, як нагадують в управлінні транспорту Львівської міськради, право пільгового проїзду для учнів протягом цілого року діє в електротранспорті міста Львова.

"Відповідно до ухвали сесії Львівської міської ради, учні шкіл мають право пільгового (безкоштовного) проїзду на автобусних маршрутах загального користування під час начального періоду, за винятком літніх канікул. Під час літніх канікул учні повинні в повному обсязі оплачувати за проїзд" – пояснив в.о. начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика.

За його словами, право пільгового проїзду для учнів протягом цілого року діє в трамваях та тролейбусах міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.