Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркомани у Львові

ФБ Зінкевича

Понеділок, 27 травня 2019, 16:05

У Львові водій втікав від поліції пішохідними доріжками та зустрічною смугою

наркомани у Львові

Водій у стані наркотичного сп'яніння, тікаючи від поліції, заїхав на газон та почав пішки тікати від поліцейських.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради, працівник поліції та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич на сторінці ГО "Варта 1" у Facebbok.

Сьогодні, 27 травня, о 13:30 поліцейським повідомили, що по вулиці Городоцькій у Львові рухається авто "Ауді" і поводиться неадекватно.

"Відреагувавши на повідомленя виявила Ауді на Виговського 295, яка втікаючи від поліції заїхала на газон за магазином, там вже поліція провела затриманя чоловіка який поводився не адекватно (можливо наркотичне спяніння)" – йдеться у повідомленні.

При затриманні в авто було виявлено 2 пакети з невідомим порошком, зі слів поліцейського це скоріш за все наркотики.

У патрульній поліції Львова зазначають, що під час патрулювання на вулиці Городоцькій поліцейські, побачили автомобіль "Ауді" з пошкодженим бампером.

"Вирішили зупинити та перевірити на причетність до ДТП, однак на вимогу про зупинку водій не відреагував ,суттєво збільшив швидкість та почав втікати в напрямку вулиці Городоцька ,Ряшівська, при цьому здійснював рух тротуарами, пішохідною зоною, зустрічною смугою, наражаючи людей на небезпеку" – йдеться у повідомлені.

За словами патрульних на вулиці Городоцькій водія зупинили, однак він вибіг з авто та почав втікати пішки. Коли патрульні наздогнали чоловіка, наздогнали, виявилося що він позбавлений права керування.

В салоні автомобіля виявили пакети з білою кристалічною речовиною, та білою порошкоподібною речовиною , згортки фольги, ваги. Загалом кількість речовин досить велика.

Зараз на місці події працюють слідчі Залізничного відділу поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.