Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стихійне сміттєзвалище

dei.lviv.ua

Понеділок, 27 травня 2019, 16:42

У Городоцькому районі виявили стихійне сміттєзвалище

стихійне сміттєзвалище

Нериторії Великолюбінської ОТГ екологи виявили стихійне сміттєзвалище поряд із дорогою, що веде до кар’єру вапняку. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Під час обстеження території Великолюбінської селищної об’єднаної територіальної громади Городоцького району екологи виявили стихійне сміттєзвалище поряд із дорогою, що веде до кар’єру вапняку. 

"На жаль, як показує практика, яри, що утворюються після виробітку корисних копалин, часто стають територіями несанкціонованих сміттєзвалищ, тож на такі факти слід вчасно звертати увагу" – йдеться у повідомленні.

За наслідками контрольних заходів складено відповідні матеріали, які будуть скеровані керівництву громади для реагування.

Нагдаємо, 14 травня на Пустомитівщині виявили скотомогильник.
 
Додамо, нещодавно у Жовківському районі невідомі скинули сміття на загальній площі майже 3 га, а у квітні незаконне звалище відходів знайшли поблизу села Вовків на площі 625 кв.м.

Зазначимо, в травні 2019 року на Львівщині ліквідували 11 несанкціонованих сміттєзвалищ, а на території міста Жидачів помітили розміщення промислових безхазяйних відходів целюлозного виробництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.