Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа у "Альфа банку"

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 28 травня 2019, 10:07

Львівська поліція назвала підпалом пожежу в "Альфа банку"

пожежа у "Альфа банку"

Поліцейські встановлюють обставини підпалу відділення "Альфа банку" на площі Галицькій.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні вночі, приїхавши на виклик на площу Галицьку у Львові, де виникла пожежа у приміщенні відділення "Альфа банку", правоохоронці встановили, що невідомі особи розбили вікно та вкинули у приміщення банку пляшку з невідомою речовиною, внаслідок чого відбулося займання.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до десяти років позбавлення волі.

Наразі проводиться досудове розслідування. Очевидців події та всіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити осіб, причетних до скоєння злочину, правоохоронці просять зголоситися на оперативну лінію 102.

Нагадаємо, о 03.56 год у Львові на площі Галицькій, 13 виникла пожежа в приміщенні відділення ПАТ "Альфа банк".

Додамо, у грудні 2018 року невідомі розмаювали фасад львівського відділення Альфа банку, що на вулиці Личаківській 130, та розбили скло у вхідних дверях. А ще раніше невідомі підпалили приміщення двох львівських відділень "Альфа банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.