Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Вівторок, 28 травня 2019, 14:41

Невидимий Голос Вакарчука линутиме до парламенту у ґоноровій самоті

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заявив, що партія Голос не об'єднуватиметься з іншими партіями, а натомість руйнуватиме стару політичну систему і створюватиме нову.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 28 травня, Святослав Вакарчук у своємі відеозверненні заявив, що його партія Голос не буде об'єднуватися з іншими партіями. Своє рішення не об'єднуватися з іншими партіями співак та політик пояснив тим, що його та соратників цікавлять люди, а не бренди.

"Ми готові об'єднувати зусилля з людьми, що розділяють наші принципи, ідеологічні програми, нашу програму. З людьми, а не з брендами" – розповів Вакарчук.

Також він оголосив про з'їзд партії "Голос", де в порядку денному не буде пункту про об'єднання з іншими партіями та наміри "Голосу" про початок будування "нової політики".

"Ми признаємо цінність багатьох реформ, зроблених до нас. Ми йдемо у політику не руйнувати, а будувати. Але ми будемо руйнувати старі схеми, старі правила і стару політику. І ми будемо будувати політику нову" – заявив Вакарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.