Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аварія Мі-8

ДБР

Четвер, 30 травня 2019, 11:10

Сім'ям загиблих у аварії МІ-8 виплатять допомогу

аварія Мі-8

Володимир Зеленський пообіцяв допомогти сім'ям військових, які загинули в катастрофі військового вертольота Мі-8 на Рівненщині.

Про це повідомляє сайт Президента України. 

Президент Володимир Зеленський доручив Головнокомандувачу ЗСУ Руслану Хомчаку взяти під особистий контроль розслідування обставин катастрофи військового гелікоптера на Рівненщині та пообіцяв допомогли сім'ям загиблих.

"Ваш біль невиліковний. Але ми зробимо все, щоб він не був марним, щоб загибель ваших близьких допомогла врятувати інші життя. Держава не залишить вас у вашому горі", – наголосив Володимир Зеленський.

Також, як повідомляє Державне бюро розслідувань, слідчі управління в Хмельницькому розслідують обставини падіння гелікоптера Мі-8 – відкрито кримінальне провадження за ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів), а процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює військова прокуратура Рівненського гарнізону.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській області цей день, 30 травня, оголосили днем жалоби через аварію вертольота МІ-8 Сухопутних військ ЗСУ з Бродів, який впав вчора під час навчально-тренувального польоту і внаслідок чого загинули 4 військових.

Як написав на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Михайло Бондар, на час аварії на борту були: командир бригади Ігор Мазепа; борттехнік, мешканець села Гаї Бродівського району Павло Дацюк; пілот, мешканець Вінниці Володимир Попенко; борттехнік, мешканець Бродів Василь Романюк. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.