Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода у Львові

Четвер, 30 травня 2019, 11:24

На Львівщині підтопило підвали будинків і присадибні ділянки у чотирьох районах та у Львові

негода у Львові

Внаслідок сильних дощів вчора у області негода підтопила будинки у Сокальському, Жидачівському, Кам’янка-Бузькому, Жовківському районах і у Львові.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Зокрема, в селі Межиріччя Сокальського району підтопило 11 присадибних ділянок, станом на 30 травня, підтопленими все ще залишаються 7 ділянок.

Натомість у Ходорові Жидачівського району підтопило 21 присадибну ділянку та підвал у житловому будинку, а у селі Жирово цього ж району – 3 підвали та 1 магазин. У селі Стоянів замулило воду в меліоративному каналі, що перешкоджало стоку води. 

Того ж дня у селі Желдець Кам’янка-Бузького району внаслідок сильного вітру було зірвано дах на житловому будинку, а у селі Малехів Жовківського району затопило меліоративний канал.

Також у Львові на вул. Торф’яній, 11 та 13 підтопило підвали в житлових будинках. Рятувальники відкачали 40 кв.м води з підвалів за допомогою мотопомпи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.