Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Четвер, 30 травня 2019, 13:30

"Пласт" визнали на загальноукраїнському рівні – Васюник

Ігор Васюник

Верховна Рада прийняла закон про держпідтримку скаутської організації "Пласт".

Про це повідомив народний депутат з Львівщини Ігор Васюник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні Верховна Рада 228 голосами проголосувала за визнання на державному рівні "Пласту" – Національної скаутської організації України.

"Відразу після Майдану я запропонував пріоритетне зарахування членів "Пласту" до навчальних закладів СБУ, Міноборони України та Міністерства внутрішніх справ України (законопроект №1169). Чому? Бо в силових відомствах України, на жаль, мало свідомих, патріотичних людей… інакше б сьогодні ми не мали такий низький рівень довіри до правоохоронної системи" – зазначив Ігор Васюник.

За його словами, саме "Пласт" має потенціал для забезпечення державних інститутів працівниками з патріотичним вихованням та високою національною свідомістю.

"Пласт" і без ухвалення закону про державне визнання має величезну довіру суспільства, як молодіжна організація, яка виховує здорову та ціннісно-орієнтовану молодь України, патріотів. Адже кожен юнак і юначка, підготовлений у "Пласті", ще до досягнення 18-ліття є настільки компетентними, що можуть управляти відділом чи департаментом, планувати і реалізовувати ефективні рішення. Саме такої молоді бракує для політичного та економічного розвитку України" – додав Ігор Васюник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.